Search here...
TOP

Buna! Numele meu este Raluca.

Sunt mamica unei minuni de fetita in varsta de 1 an, pe nume Anais. Dupa ce s-a nascut, perspectiva mea asupra viitorului carierei mele, s-a schimbat radical. Sunt jurist de profesie, mi-a placut ceea ce fac, pana cand a aparut bebelina in viata noastra. In incercarea de a gasi o solutie pentru a petrece cat mai mult timp cu ea, m-am intors la o veche pasiune de-a mea, scrisul.

Cand eram in liceu, asta era tot ce-mi doream sa fac, sa scriu, articole, carti, orice….insa valurile vietii te poarta pe carari nebanuite si din dorinta de a avea o meserie mai sigura, am ajuns la facultatea de drept. Acum insa, nu-mi doresc sa fac decat ceea ce ma face fericita si imi hraneste sufletul, pentru a putea fi o mama calma si implinita pentru fetita mea. Pe langa ceea ce va impartasesc aici, scriu si povesti pentru copii, care sper sa ajunga la cat mai multi pitici si sa le bucure si infrumuseteze fiecare zi.

Pe acest blog veti gasi, asa cum sugereaza si numele, povestea mea de mamica. Cu bucuriile, experientele noastre de zi cu zi, informatii ce noua ne-au fost utile, povesti despre dans, sanatate, aromaterapie si nu in ultimul rand, educatia copilului cu blandete, calm si respect. Imi doresc sa va ofer aici un loc unde sa va puteti relaxa, amuza si evada din cotidian.

Va mai astept cu drag si ganduri bune!