Search here...
TOP

Bună! Numele meu este Raluca.

Sunt mămica unei fetițe în vârsta de 4 ani, pe nume Anais și a unui proaspăt băiețel de 1 an, pe nume Eric . După ce s-a născut primul copil, perspectiva mea asupra viitorului carierei mele, s-a schimbat radical. Sunt jurist de profesie, mi-a plăcut ceea ce faceam, până când a apărut bebelușa în viața noastra. În încercarea de a găsi o soluție pentru a petrece cât mai mult timp cu ea, m-am întors la o veche pasiune, scrisul.

Din dragoste nemărginită pentru copii si dorința de a ajuta cât mai mulți părinți să se bucure de rolul de mamă sau tată și să facă față mai ușor provocărilor prin care am trecut și trec și eu, am început să studiez psihologia copilului și metode de a crește copiii cu blândețe, înțelegere si empatie. Și iată cum, câțiva ani mai târziu sunt educator si instructor de parenting, in curs de certificare la Aware Parenting Institute si Peaceful Parent Institute. De asemenea, urmez cursuri de certificare cu dr. Daniel Siegel si dr. Laura Markham. 

Pe acest blog vei găsi, așa cum sugereaza si numele, povestea mea de mamică, cu bucuriile si experiențele noastre si metode de parenting conștient, cu blândețe, calm si respect pentru a crește copii empatici, inteligenți emoțional și independenți. 

Te mai aștept cu drag si gânduri bune!