Search here...
TOP

Bună! Numele meu este Raluca.

Sunt mama a doi copii, Anais și Eric. După ce s-a născut primul copil, perspectiva mea asupra viitorului carierei mele, s-a schimbat radical. Sunt jurist de profesie, mi-a plăcut ceea ce faceam, până când a apărut Anais în viața noastră. În încercarea de a găsi o soluție pentru a petrece cât mai mult timp cu ea, m-am întors la o veche pasiune, scrisul. Astfel a luat naștere blogul meu.

Odată cu trecerea timpului am început să aprofundez informațiile pe care le aveam despre dezvoltarea copiilor și înțelegerea provocărilor prin care trec și ei. Fiindcă aproape zilnic mă simțeam într-un impas, mi-am dat seama de faptul că am nevoie de ajutor. Astfel am ajuns să-mi transform nopțile în timp de studiu și pe măsură ce vedeam schimbările în bine ce apar în viața noastră, am simțit faptul că îmi doresc să ofer și altor familii acest tip de sprijin. Să ajut fiecare părinte sau persoană care are grijă de copii, să-și descopere echilibrul interior și în egală măsură să poată înțelege nevoile și etapele de dezvoltare ale copiilor. Să aduc din nou liniște și fericire în fiecare cămin. 

Am avut norocul și onoarea să învăț de la persoane extraordinare care mi-au schimbat total viața. 

În prezent sunt educator Aware Parenting, certificat de Dr. Aletha Solter, un om deosebit, căruia îi sunt profund recunoscătoare. 

Fac parte din echipa minunată de instructori certificați de Peaceful Parenting, de la Peaceful Parent Institute, din Noua Zeelandă, înființat de minunata Genevieve Simperingham. 

Am urmat de asemenea cursuri intensive de specializare cu Dr. Laura Markham și Dr. Daniel Siegel, de la cel din urmă am primit certificarea pentru a preda abordarea dânsului și a lui Mary Hartzell, Parenting from the Inside Out. 

Ofer ședințe individuale de consiliere, ateliere pentru părinți, cadre didactice sau asociații și grupuri de suport pentru mame. 

Pe acest blog vei găsi, așa cum sugereaza si numele, povestea mea de mamică, cu bucuriile si experiențele noastre si metode de parenting conștient, bazat pe teoria atașamentului, cu blândețe, calm si respect pentru a crește copii empatici, inteligenți emoțional și independenți. 

Te mai aștept cu drag si gânduri bune!