Alăptarea copiilor mei a fost și este cea mai intensă, frumoasă și plină de emoții experiență din viața mea. Cred ca fiecare mama care a alaptat înțelege cum momentele in care faci asta, iar el te privește cu recunoștința și o liniște molipsitoare, sunt momente pe care ai vrea sa le păstrezi vesnic. Sunt clipe in care timpul parca se oprește in loc. 

Dar dacă am putea crea cumva din aceste clipe unice o amintire neprețuita?

Timpul nu-l putem opri, dar putem rupe o bucățică din el, pe care sa o pastram pentru totdeauna.

Am cunoscut de curând o mama minunata, care a strâns toată iubirea pentru copiii ei si cu ajutorul acesteia a inceput sa creeze bijuterii din amintiri.

Da, amintirile din perioada in care ai alaptat pot rămâne acum mărturie prin niște frumoase și unice bijuterii, create manual.

Este vorba de atelierul Aniami’s, unde aceasta mămica talentata meșterește in fiecare zi. Ea ne ofera bucăți din copilaria micuților noștri transpusa in bijuterii cu lapte matern, sub forma de medalion cu lapte matern, inima sau perla cu lapte matern.

Nu știu cum ti se par tie, dar eu m-am îndrăgostit de ele, de la prima vedere. Pe lângă faptul ca fiecare bijuterie este unicat, reuseste si sa transmita toată dragostea de mama ce se regăsește in laptele pentru puiul ei.

Mâinile magice din atelierul Aniami’s, creează și bijuterii cu prima șuvița de par, cu cordon ombilical sau dintisor de lapte. Cate un strop de amintire pentru fiecare etapa pe care iti doresti  sa o pastrezi cumva, mai presus de ganduri.

Pentru realizarea unei bijuterii este necesar un minim de 10 ml de lapte matern, dar cantitatea poate diferi, in funcție de modelul ales. Se pot facedin aur sau argint, iar modelul îl alegi sau il creezi împreuna cu Camelia.

Laptele matern trece printr-un proces de conservare și solidificare, iar ulterior este încastrat în rășină, si când aceasta este complet uscată, urmează procesul de șlefuire și finisare.

Timpul de execuție și orice alt detaliu, îl găsesti pe site-ul atelierului, împreuna cu multe alte modele ce iti vor încânta si tie cu siguranța privirea.

Am o stima deosebita pentru toate lucrurile create manual și îndeosebi pentru toate mamele care si-au urmat drumul inimii după ce au apărut copiii in viața lor.  Iar aceste bijuterii minunate sunt cu atât mai rare și neprețuite.

Haideți sa purtam bijuterii din amintiri!

(Visited 216 times, 1 visits today)

Leave A Comment