Incepand de luna trecuta, Asociatia de Pediatrie si Consultanta in Alaptare, a inceput sa organizeze cursuri lunare gratuite pentru toti tinerii parinti sau viitori parinti. Acestea au loc in Park Lake Mall, un partener deosebit al tuturor evenimentelor pentru copii. Bazele acestor cursuri au fost create de niste oameni cu suflet mare si dragoste imensa pentru copii. Acesti oameni sunt la randul lor , mame, dar si cadre medicale, consultanti in alaptare si babywearing.

Va vor pune la dispozitie informatii pretioase despre o nastere implinitoare, ingrijirea noului nascut, psihologie, si multe altele.

In luna martie veti afla tot ce trebuie sa stiti despre alaptare si purtarea sanatoasa a bebelusului, de la specialistii  in domeniu: dr. Roxana Hristianovici – medic pediatru, consultant in alaptare IBCLC, dr. Iulia Balint-Boia – medic pediatru, consultant in alaptare IBCLC, Mara Popescu – Consultant in alaptare IBCLC si consultant babywearing. 

Printre subiectele dezbatute se vor numara:
– Cat de importanta este alaptarea pentru sanatatea copilului dar si a mamei?
– Ce ar trebui sa manance o mama care alapteaza?
– Ce e mit si ce e realitate cand vine vorba de alaptare?
– Cum se ataseaza corect un nou nascut la san, cum ne dam seama ca sugarul primeste suficient lapte?

Asadar, va recomand cu mare drag sa nu ratati un asemenea eveniment, unde va garantez, ca veti afla multe informatii pretioase pentru orice parinte.

Va atasez link-ul evenimentului pentru a va inscrie. https://www.facebook.com/events/153653435347775/

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave A Comment